VÅRE TJENESTER

OSLO SNEKKERSERVICE AS har jobbet hardt for å bli en av Oslo og Vikens mest anerkjente kvalitetsleverandører. Velger du oss, vil du få kontakt med en av våre dyktige prosjektledere som gjennomfører endringer i din bolig etter dine instrukser!

Rehabilitering av bolig

Vi utfører alt innen håndverk! Skal du bygge om eller rehabilitere din bolig, er OSLO SNEKKERSERVICE AS din samarbeidspartner. Ingen jobb er for liten eller for stor for oss. Vi utfører alt innenfor boligens fire vegger, som å legge nytt gulv, male vegger og tak, skifte vinduer og kledning, totalrehabilitere kjøkken eller bad. Utvendig tar vi for oss alt fra drenering og utgraving til malingsarbeid og skifte av kledning. Vi bygger veranda, platting og gjerder samt påbygg til utvidelse av boligen m.m.

Totaloppussing - renovering

OSLO SNEKKERSERVICE har lang erfaring med å utføre store og små oppussingsprosjekter. Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp deler av det, ordner vi det for deg. OSLO SNEKKERSERVICE AS utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging og rørlegger- og elektrikerarbeid. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til høy fagmessig kvalitet.

Vi utfører alt innen renovering og snekkerarbeid, alltid med fokus på kvalitet, pris og tid!

Prosjektlederne i OSLO SNEKKERSERVICE AS har lang erfaring med å koordinere alt fra totalrenovering av hus og leiligheter til mindre oppussingsoppdrag. Ved å benytte OSLO SNEKKERSERVICE AS sin kompetanse kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp for deg – alltid til avtalt pris og tidspunkt! Sats på prosjektledelse av god kvalitet og erfarne håndverkere når du skal renovere! Vi har gode erfaringer med å optimalisere miljø, energi og generell bokvalitet i eksisterende boliger – og vi har et nært samarbeid med flere type eksperter og rådgivere ved behov.

Renovering

Rehabilitering og renovering er kjerneområdet til OSLO SNEKKERSERVICE AS – det er det vi kan best!

Få profesjonell veiledning og gjennomføring

Enten du skal bytte kledning, restaurere barndomshjemmet ditt eller skreddersy din nye leilighet etter dine behov, tilbyr OSLO SNEKKERSERVICE AS profesjonell veiledning tilpasset hvert enkelt prosjekt. Våre prosjektledere hjelper deg med å finne de gode løsningene og har oversikt på prosessen underveis. Vi har kontroll på detaljene og sørger alltid for god kvalitet.

Leverer til avtalt tid, pris og kvalitet

OSLO SNEKKERSERVICE AS garanterer for at våre høyt kvalifiserte snekkere og andre håndverkere får et solid gjennomført fagarbeid. Vi hjelper deg også med valg av høykvalitetsprodukter slik at du får en flott og bærekraftig bolig, som du vil få stor glede av i lang tid fremover.