Har du bekymringer knyttet til økte bokostnader?

Vi har samlet 5 tips til tiltak som hjelper å få mest ut av din bolig og som på sikt kan hjelpe deg å spare penger

 

Nå er høsten her! Lave temperaturer og skyhøye strømpriser er ingen god kombinasjon. Med høsten kommer dalende temperaturer, og forberedelsene til årets vintersesong er i gang. Med nåværende strømpriser er tiltak som kan redusere strømforbruket en absolutt anbefaling. Foruten dette er det mye hygge som også følger med den kaldeste delen av året. Vi kan hjelpe deg å skape ditt drømmested for kalde vinterdager. Her kommer noen tips til oppdrag som vi mer enn gjerne hjelper deg med nå i høst.

 

 1.  Ta en titt på boligens isolasjon

Godt isolerte boliger sies å bruke 45 % mindre energi til oppvarming. Etterisolering høres kanskje både omfattende og dyrt ut, men kan i mange tilfeller utføres svært enkelt og til en hyggelig pris, spesielt dersom du allerede skal bytte kledning eller uansett skal rehabilitere fasaden. Vi kan bistå deg med skift av utvendig kledning, skift av tak og etterisolering. Dette er en god investering dersom du ønsker lavere kostnader til oppvarming av din bolig! 

 

2. Avdekk eventuelle varmetyver

Vinduer, dører, overganger mellom gulv og vegg samt oppunder loft og tak er viktige områder når det kommer til varmetap i boligen. Det kan faktisk stå for så mye som 90 % av varmetapet! Selv små luftlekkasjer medfører økt energibehov til oppvarming. Tetting av luftlekkasjer krever som regel enkle og rimelige tiltak, så dette får du raskt mye igjen for.   

 

3. Bytt vinduer

Selv om vinduene på en bolig utgjør en liten av boligens ytterflate kan de likevel stå for mye varmetap. Dette gjelder spesielt hvis vinduene er noen år gamle. I noen tilfeller kan man mer enn halvere boligens varmetap ved å skifte ut vinduene. Vi kan hjelpe deg med skift av både dører og vinduer.

 

4. Høsten er tid for oppussing

Mørkere dager, kaldere temperaturer og vått vær får mange av oss til å tilbringe mer tid innendørs. Kanskje trenger du en oppgradering av barnerommet, fornying av kjøkkenet eller nytt gulv i stuen. Vi er her for å hjelpe deg med både små og store oppdrag i ditt hjem.  

 

5. Skap plass til en hagestue

Hagestuer kommer i mange former og størrelser. Om du ønsker deg en ekstra stue klar når solen titter frem igjen så anbefaler vi å begynne forberedelsene nå før tæla kommer. Hagestuer er utrolig fine å ha på varme sommerdager. Velger du også å isolere veggene så vipps har du familiens nye favorittrom hele året! 
 
 

Vi i OSLO SNEKKERSERVICE AS hjelper deg med tiltak som gjør din bolig mer energieffektiv og som dermed bidrar til å senke kostnader knyttet til blant annet oppvarming. Det er stor etterspørsel etter gode håndverkere til de mest populære jobbene.